Workshops

Theaterimprovisatie voor iedereen!

Op zoek naar een uitdagend uitje, een bijzondere aanvulling voor een  feestje voor volwassenen en/of voor kinderen of een originele manier voor teambuilding?

 

Spons ‘n Roses biedt het allemaal!

DSC_7986

 Al meer dan tien jaar verzorgen onze ervaren theatersport spelers en trainers theatersport workshops. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een workshop of feestvoorstelling samen.

 

Workshop

Spons ‘Roses verzorgt theatersportworkshops voor bedrijven, organisaties en instellingen. Tijdens de workshop doorlopen de deelnemers de belangrijkste principes van theatersport:  flexibiliteit, alertheid, samenspel en vertrouwen. Theatersport zorgt voor inspiratie, plezier en positieve interactie. De onderlinge verhoudingen tussen collega’s krijgen een energieke boost!

 De theatersport workshop is ook uitstekend te koppelen aan zakelijke thema’s als teambuilding, samenwerken, leiderschap of effectieve communicatie.  De oefeningen zijn laagdrempelig en staan garant voor een leuke en leerzame bijeenkomst.

 

Voorstelling- op maat

Wilt u iets bijzonders voor uw feest? Improvisatie theater kan een vrolijke noot geven! We geven voorstellingen voor privé feesten en bedrijfsfeesten, vaak rond een speciaal thema. Een terugblik, een verandering, een succes of iemand speciaal in het zonnetje zetten? Improvisatie theater brengt humor, ontroering en verrassing.

Interesse? Neem contact met ons op: postmaster@spons-n-roses.nl

reacties op de workshops:

Feedback optreden voor afscheidsfeest van groep 8 van basisschool Marienborn:
Het was een groot succes, kinderen vonden het erg leuk. Wij kregen ook een goede indruk van wat jullie te bieden hebben.
Knap hoe jullie op allerlei manieren improviseren met de kinderen. Wij hebben veel leuke reacties gehad. Ook de onderwijzers vonden het leuk. Weer eens iets anders dan disco.
We houden jullie in gedachten als er weer eens een evenement is! Nogmaals hartstikke bedankt dat jullie dit voor ons hebben willen doen. Anders hadden we dit financieel niet kunnen op brengen.
Het was al met al een leuke en gezellige avond.  Nogmaals dank en tot ziens!
Hartelijke groetjes , Iris