Nieuw jaar, nieuwe uitdaging voor Spons ‘n Roses.

Zaterdagavond 7 januari 2017 dagen de spelers van Spons ’n Roses zichzelf uit om een lange improvisatievoorstelling te spelen voor publiek in het Filmhuis te Oosterbeek. Zoals men van Spons ’n Roses gewend is, zal op deze spannende avond niets van tevoren vaststaan. Alles wordt ter plekke geïmproviseerd. 

In de trainingen leren we de fijne kneepjes van meerdere lange improvormen. Welke vorm we uiteindelijk zullen gaan spelen op zaterdagavond 7 januari in het filmhuis Oosterbeek is ook voor ons nog een verrassing.

De avond begint om 20.30 uur en de Improgroep ‘BruinTapijt’ uit Amersfoort is uitgenodigd om ook een longform impro te spelen. We hebben er veel zin in om ons publiek deze avond ‘anders dan anders’ te laten meemaken!

Zet deze datum 7-1-`17 alvast in de agenda en reserveer alvast je kaartje voor maar €5,50! Kunnen we meteen toasten op het nieuwe impro jaar!

reserveren@spons-n-roses.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.